Kommande arrangemang

 

E-sport på Universeum

I oktober är det dags igen! Vi fyller återigen Universeum med spel och VR. 13-14 oktober kör vi! Vi kommer att tillsammans med Inet erbjuda coaching och möjlighet till att e-sporta i teknoteket!

När?

13-14 oktober

Var?

Universeum

Södra Vägen 50, 400 20 Göteborg

 

Tidigare arrangemang

 

E-sport på Universeum

Nu är det äntligen dags för ett nytt e-sportsevenemang! Denna gången kommer vi vara på Universeum 24-25 mars kör vi! Vi kommer tillsammans med Inet erbjuda coaching och möjlighet till att e-sporta i teknoteket!

När?

24-25 mars

Var?

Universeum

Södra Vägen 50, 400 20 Göteborg

 

Spel på Sparbanksdagen i Västervik

I början av Juni åker föreningen till andra sidan landet och gästar Sparbanksdagen i Västervik. Här kommer vi arrangera flera spännande aktiviteter, bland annat en turnering i Overwatch och stream på en biograf. Mer info kommer inom kort.

När?

1-3 juni

Var?

Sparbanksdagen

Spötorget, Västervik

 

Dagsläger i Fritid i Centrums nya lokaler vid Ullevi

I sommar arrangerar Pink Orange tillsammans med Fritid i Centrum två dagar av e-sport. Under dessa två dagar kommer vi testa på lite olika spel och hur det är att e-sporta med och mot andra. Utanför kommer vi sätta upp en projektor där vi kommer spela rockband, ett spel där man spelar låtar på gitarr och trummor tillsammans. Under dagarna kommer vi bjuda alla deltagare på lunch och fika.

Man kan anmäla sig till båda dagarna men vi kommer i första hand prioritera att alla får vara med en dag.

Anmälan sker här

 

När?

2-3 juli 11-17

Var?

Lilla Stampgatan 1c, Göteborg

Åldersgräns

12-15 år