Kommande arrangemang

 

MelLAN - LAN på verket

Nästan ett år har gått sedan vi hade LAN senast, men frukta icke! I mellandagarna arrangerar vi årets MelLAN, årets mysigaste, trevligaste, härligaste och sista LAN.
LANet är gratis, men vi har begränsat antal platser. Anmäl dig via: https://goo.gl/forms/gDBlIGWKZcipXXFX2
Vi mailar en bekräftelse på din anmälan, så håll koll på din e-post.
Om du anmält dig men inte kan komma är det viktigt att du hör av dig till liza@pinkorange.se eller skickar ett sms till 070-277 55 87 så att vi kan ge platsen till någon annan. 

När?

28-30 december

Var?

Verket

Lilla Stampgatan 1a, 411 01 Göteborg

 

Tidigare arrangemang

 

E-sport på Universeum

I oktober är det dags igen! Vi fyller återigen Universeum med spel och VR. 13-14 oktober kör vi! Vi kommer att tillsammans med Inet erbjuda coaching och möjlighet till att e-sporta i teknoteket!

När?

13-14 oktober

Var?

Universeum

Södra Vägen 50, 400 20 Göteborg

 

E-sport på Universeum

Nu är det äntligen dags för ett nytt e-sportsevenemang! Denna gången kommer vi vara på Universeum 24-25 mars kör vi! Vi kommer tillsammans med Inet erbjuda coaching och möjlighet till att e-sporta i teknoteket!

När?

24-25 mars

Var?

Universeum

Södra Vägen 50, 400 20 Göteborg

 

Spel på Sparbanksdagen i Västervik

I början av Juni åker föreningen till andra sidan landet och gästar Sparbanksdagen i Västervik. Här kommer vi arrangera flera spännande aktiviteter, bland annat en turnering i Overwatch och stream på en biograf. Mer info kommer inom kort.

När?

1-3 juni

Var?

Sparbanksdagen

Spötorget, Västervik

 

Dagsläger i Fritid i Centrums nya lokaler vid Ullevi

I sommar arrangerar Pink Orange tillsammans med Fritid i Centrum två dagar av e-sport. Under dessa två dagar kommer vi testa på lite olika spel och hur det är att e-sporta med och mot andra. Utanför kommer vi sätta upp en projektor där vi kommer spela rockband, ett spel där man spelar låtar på gitarr och trummor tillsammans. Under dagarna kommer vi bjuda alla deltagare på lunch och fika.

Man kan anmäla sig till båda dagarna men vi kommer i första hand prioritera att alla får vara med en dag.

Anmälan sker här

 

När?

2-3 juli 11-17

Var?

Lilla Stampgatan 1c, Göteborg

Åldersgräns

12-15 år